МЕНЮ
Количка

ACTIVOZONE

ГАСТ120  - 250ml  ГАСТ120  - 250ml
Препоръчано
Производител: ACTIVOZONE
GAST120 ACTIVOZONE / ГАСТ120 АКТИВОЗОН ОЗОНОТЕРАПИЯ  за стомашната лигавица и стомахадози в опаковка - 12  Използвайки свойствата на озона, като противо-инфекциозен, болкоуспокояващ и възстановяващ, ГАСТ120 има благоприятен ефект при всякакви инфекции на стомаха и стомашната лигавица, ..
62.70 лв.
Производител: ACTIVOZONE
ACTIVOZONA OZONE SHOWER GEL / Озониран Душ-гелБез Сулфати!ОПИСАНИЕКремообразен душ-гел, формулиран с озонирани масла и много меки и естествени повърхностноактивни вещества, деривати на аминокиселини, овес и етерични масла от Лавандула и Бергамот.Уважава pH на кожата.Той е ултра-м..
39.98 лв.
Производител: ACTIVOZONE
ACTIVOZONE INTIMA HYGIENE/ИНТИМНА ХИГИЕНА Ежедневна Грижа  Без сулфати, без парфюм и етерични масла!ПРИЛОЖЕНИЯПредназначен е за ежедневна интимна хигиена, благоприятствайки защитата на най-чувствителната лигавица. Подходящ за след оперативни състояния. Дезинфекцира, облекчава и..
34.70 лв.
Производител: ACTIVOZONE
ACTIVOZONE OZONE BODY CREAM / Озониран Крем за ТялоОвлажняващ и подхранващ крем за цялото семейство.                                                   ..
37.50 лв.
Озониран Крем Регенериращ - 50мл Озониран Крем Регенериращ - 50мл
Препоръчано
Производител: ACTIVOZONE
ACTIVOZONE OZONE CREAM / Крем с Озон Активатор на Стволови Клетки Грижа * Защита * Възстановяванеовлажняващ и подхранващОПИСАНИЕКрем, формулиран с балансирана смеска  озонирани масла, от маслина и слънчоглед, в  основа изключително мека и овлажняваща от Шеа масло, подс..
50.45 лв.
Производител: ACTIVOZONE
ACTIVOZONE OZONE OIL 1200IP/Озонирано Олио с капкомер100% Натурални Съставки Има антибактериално, антивирусно и противогъбично действие с пилинг ефект. Озонираните растителни  масла се абсорбират дълбоко от кожата и осигуряват много от свойствата и предимствата на озона..
19.75 лв.
Производител: ACTIVOZONE
ACTIVOZONE OZONE OIL 100IP/Озонирано Олио с капкомер100% Натурални СъставкиАктивира естествения процес на производство на колаген и еластин, доставяйки кислород в клетките, като в същото време има антиоксидантно и леко антибактериално действие. Озонираните растителни  масла се аб..
53.35 лв.
Производител: ACTIVOZONE
ACTIVOZONE OZONE OIL 400IP/Озонирано Олио с капкомер100% Натурални Съставки Активира естествения процес на производство на колаген и еластин, доставяйки кислород в клетките, като в същото време има и леко антибактериално действие. Озонираните растителни  масла се абсорбират ..
19.75 лв.
Производител: ACTIVOZONE
ACTIVOZONE OZONE OIL 600IP/Озонирано Олио с капкомер100% Натурални Съставки Активира естествения процес на производство на колаген и еластин, доставяйки кислород в клетките, като в същото време има антибактериално действие. Озонираните растителни  масла се абсорбират дъ..
19.75 лв.
Производител: ACTIVOZONE
ACTIVOZONE OZONE OIL 600IP+1200IP/Озонирано Олио с капкомер100% Натурални Съставки Активира естествения процес на производство на колаген и еластин, доставяйки кислород в клетките, като в същото време има антибактериално действие. Озонираните растителни  масла се абсорб..
33.60 лв.
Производител: ACTIVOZONE
ACTIVOZONE OZONE SHAMPOO / Озониран ШампоанОПИСАНИЕШампоан за ежедневна употреба за всеки тип коса. Без Сулфати!Почиства, успокоява и защитава най-чувствителните и раздразнени скалпове, оставяйки ги гъвкави меки и брилянтни. С няколко измивания придава плътност и здравина на косъ..
30.95 лв.
Производител: ACTIVOZONE
ACTIVOZONE OZONE SOAP / Озониран сапунБез сулфати, без парабени и без синтетични парфюми!Натурален сапун произведен по стар метод, с озонирани масла, Невен и Витамин Е. Кокосовото масло, съдържащо се в основната формула, прави пяна с много гладка и кремообразна текстура, с омекотяващи и..
85.15 лв.
Показани 1 от 12 | 15 (2 Страници)