МЕНЮ
Количка

ПРОДУКТИ за ДОМА и ОФИСА

Производител: GreenThec
PureAir 500 Ще ви накара да се чувствате сякаш се намирате в гората след буря, вдишвайки свеж и чист планински въздух, наситен с кислород. Благодарение на уникалните технологии, които този уред използва, въздухът в помещението ви ще бъде съвършено чист. До 79 кв.м. (при средна височина на тава..
644.00 лв.
Производител: GreenThec
PureAir 1500 превръща пространството ви в място с винаги свежa и чиста околна среда, премахвайки замърсителите във въздуха.Идеален за домове или офиси до 140 кв.м, базирано на височина на тавана от 2.6м Използвайки съвременни технологии, включително нашата собствена форма на фотокаталитична оксидаци..
1,171.00 лв.
Производител: GreenThec
PureAir 3000 превръща пространството ви в място с винаги свежa и чиста околна среда, премахвайки замърсителите във въздуха.Регулиране на пречистването до 280 кв. м, базирано на височина на тавана от 2.6м и отворено пространство и/или преходни стаи за жилище или офис на едно ниво. Използвайки съ..
1,940.00 лв.
Производител: GreenThec
ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ОЗОНАТОР ЗА ВЪЗДУХ - PureAir 50За пространства до 30 кв.м.Ползи Активно пречиства от бактерии, вируси, спори от плесени и др.,Значително намалява тежките миризми, пропити в стени и мебели като от цигари и пури,Създава свеж и чист въздух, наситен с кислород,Регулируеми нива на озон..
174.00 лв.
Производител: GreenThec
Пречиствател на въздуха във вашия хладилник - PureAir FRIDGEС помощта на йонизираща технология и озон, PureAir FRIDGE премахва неприятните миризми, причинени от бактерии и плесени, като удължава живота на плодовете и зеленчуците в хладилника ви! ПолзиНамалява неприятните миризми в хладилника,Дезин..
175.00 лв.
Производител: GreenThec
PureAir SOLO - мини пречиствател на въздухаPureAir SOLO е елегантен, преносим въздушен пречиствател, който създава лична зона за дишане, чрез отблъскване на частиците от заобикалящото ви лично пространство. С помощта на йоно-базирана технология за активен въздух, PureAir SOLO създава зона от 1 кв. ч..
290.00 лв.
Производител: ECOFROG
    АВАТАР - Озонатор за бизнеса. Намалява разходите между 80% до 90% от разходите за химически продукти.АВАТАР и възможности> Възможност за работа с топла вода до 35ºC по ефективен начин.> Интегриран двоен изход на вода за по-голям брой апликации.> Подобрена ефективност..
4,860.80 лв.
Комбинира висока функционалност с надеждна технология: Практичен - само с 4,1 кг и малки размери, лесно преносим; Мощен генератор на озон: за постоянни концентрации на озон до 80 μg/ml; Вградена смукателна помпа; Високо ниво на сигурност; 5 години гаранция!С възможност за вз..
11,980.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)