МЕНЮ
Количка

Витамин С - Буфериран - 500 mg

Витамин С - Буфериран - 500 mg
Витамин С - Буфериран - 500 mg
Витамин С - Буфериран - 500 mg
Ново
Витамин С - Буфериран - 500 mg
Витамин С - Буфериран - 500 mg
Витамин С - Буфериран - 500 mg
Витамин С - Буфериран - 500 mg
19.90 лв.
Цена в наградни точки: 19
 • Наличност: Да
 • Наградни точки: 1
 • Код: 3800235700099
 • Тегло: 0.20kg
 • SKU: 3800235700099
Висока бионаличност на Витамин С, като калциев аскорбат.
Дози в опаковка за 60 дни.

Витамин С, като аскорбинова киселина, е кисел и може да причини стомашни проблеми при чувствителни хора.
Основните съединения на Витамин С, като калциев аскорбат, са алтернатива: те абсорбират киселина. Тези, които имат чувствителен стомах или са склонни към киселини, трябва да прибягнат до него.

ВИТАМИН С 

Сред витамините, Витамин С е може би най-известният и може да бъде описан като истински всестранен талант. Много метаболитни процеси в човешкото тяло изискват Витамин С.

Той осигурява оптималната функция на имунната система и предпазва клетките от агресивните кислородни съединения, свободните радикали. От съществено значение е за ефективността на някои важни хормони, като хормоните на стреса и хормоните на щитовидната жлеза. Освен това укрепва съединителната тъкан, костите и зъбите, и осигурява по-добро зарастване на рани.

Витамин С подобрява усвояването на калций и желязо в организма и също така стимулира детоксикационната функция на черния дроб, чрез активиране на определени чернодробни ензими.

Човекът не е в състояние сам да произвежда Витамин С и при повишена нужда може да се използва допълнителен прием. Собствените запаси от витамина в организма са достатъчни за две до шест седмици.

Буферираният Витамин С от Dr Krause Supplements е особено нежен за стомаха, без киселина и неутрален pH, което го прави особено подходящ за чувствителни хора.

DR. KRAUSE SUPPLEMENTS БУФЕРИРАН ВИТАМИН С КАЛЦИЕВ АСКОРБАТ:

 • Висока доза: Всяка капсула съдържа 500 mg калциев аскорбат, което съответства на 410 mg чист биоактивен Витамин C, в неговата удобна за стомаха форма.  Отлично съотношение цена/качество.

Витамин С е отличен антиоксидант и допринася, наред с други неща, за нормалната функция на имунната система и за защитата на клетките от оксидативен стрес. Увеличава абсорбцията на желязо през червата, подпомага тялото, като ко-фактор в неговите детоксикационни функции и е важен ко-фактор в синтеза на колаген.

 • Бионаличност: Витамин С, като калциев аскорбат се усвоява особено добре от тялото и следователно е достъпен за повече от 300 ензимни системи като ко-фактор. Калциевият аскорбат е основната форма на Витамин С (аскорбинова киселина) и следователно е особено приятен за стомаха и, за разлика от чистата аскорбинова киселина, няма отрицателно влияние върху киселинно-алкалния баланс на хората.
 • Качество, проверено в лаборатория: Всяка партида е тествана и сертифицирана за чистота от независима немска лабораторияСледователно, се гарантира, че е без тежки метали, фунгициди, пестициди, оцветители и консерванти, титанов диоксид. Подходящ за Вегани, без генно инженерство, без лактоза, магнезиев стеарат, дрожди или нишесте.
 • Екологично чисти: Използват се 100% рециклируеми стъклени бутилки, кехлибарено стъкло с фармацевтично качество.

Основни
КОЛИЧЕСТВО В ДНЕВНА ДОЗА Дневна доза <=> 1 капсула 500 mg калциев аскорбат, съответства на 410 mg чист Витамин С.
СЪДЪРЖАНИЕ • Калциев аскорбат 500 мг (=410 mg витамин С) • Капсула: веган HPMC (целулозни капсули) БЕЗ титанов диоксид, калциев карбонат • Пълнители: микрокристална целулоза, оризов екстракт, слънчогледово масло Този продукт гарантирано не съдържа: тежки метали, фунгициди, пестициди, съмнителни багрила и консерванти, титанов диоксид (TiO2). Той е веган и се произвежда без генно инженерство и разбира се без лактоза и без магнезиев стеарат, дрожди или нишесте.