МЕНЮ
Количка

ГЛУТАТИОН 200mg - 30капс.

ГЛУТАТИОН 200mg - 30капс.
ГЛУТАТИОН 200mg - 30капс.
ГЛУТАТИОН 200mg - 30капс.
-20 %
ГЛУТАТИОН 200mg - 30капс.
ГЛУТАТИОН 200mg - 30капс.
ГЛУТАТИОН 200mg - 30капс.
ГЛУТАТИОН 200mg - 30капс.
This offer ends in:
Ден
Час
Мин
Сек
91.76 лв.
114.70 лв.
Цена в наградни точки: 109
  • Наличност: Да
  • Наградни точки: 5
  • Код: 560 04932 3013 4
  • SKU: 560 04932 3013 4

Glutathione 200mg/ГЛУТАТИОН 200mg 

Липозомна формула 70% гарантирана усвояемост

дози в опаковка за 30 дни


ОСНОВНИ ПОКАЗАНИЯ 
Kато антиоксидант при чернодробни заболявания и хиперхолестеролемия.
За намаляване на страничните ефекти при химиотерапията, Катаракта, Глаукома.

ДРУГИ ПОКАЗАНИЯ

Ранно стареене, лечение и профилактика на алкохолизъм, Астма, Рак, Сърдечни заболявания, ХИВ, синдром на хронична умора, загуба на памет,
болест на Алцхаймер, Остеоартрит и "болест на Паркинсон".


Глутатионът (GSH) е вещество, произведено по естествен път от черния дроб, което все още се намира в различни източници на зеленчуци, плодове и месо, участва в различни органични процеси от възстановяването и изграждането на тъканите, производството на протеини и други продукти, участващи в метаболитните процеси а също и в имунната система. Този трипептид е съставен от цистеин, глутаминова киселина и глицин и присъства в повечето тъкани на бозайниците.
Действа като антиоксидант, чистач на свободни радикали и детоксикиращ агент. Също така е важен кофактор на глутатион-пероксидазния ензим, от съществено значение за метаболизма на аминокиселините и за синтеза на левкотриени. Като субстрат за глутатион s-трансфераза, той реагира с различни вредни видове, като соли, епоксиди и свободни радикали, образувайки неактивни и безвредни съединения. В червените кръвни клетки тези реакции предотвратяват окислителното увреждане, като намаляват метхемоглобина и пероксидите.
Глутатионът (GSH) също така участва в образуването и поддържането на протеинови дисулфидни връзки и в транспорта на аминокиселини през клетъчните мембрани. Клетъчното съдържание на глутатион намалява с процеса на стареене, дори без наличието на заболявания, което води до увеличаване на окислителното състояние и изглежда е свързано с намаляването на капацитета на синтез във втория етап на анаболизма на глутатиона (катализиран от глутатион синтаза) без промени в метаболизма на
γ-глутамилтранспептидазата или възстановителния капацитет в нейната антиоксидантна форма от глутатион редуктаза, въпреки че този механизъм все още не е напълно проучен при хората.
Обикновено се препоръчва при перорални добавки за лечение на катаракта и глаукома, профилактика на стареенето, лечение и профилактика на алкохолизъм, астма, ракови заболявания, сърдечни заболявания (атеросклероза и хиперхолестеролемия), хепатит, чернодробни заболявания, патологична астения (както при синдрома умора или ХИВ), загуба на памет, болест на Алцхаймер, остеоартрит и болест на Паркинсон.
Използва се и за поддържане на имунната система и при токсичност на тежки метали или лекарства.

Липозомите са първата система за доставяне на вещества, която успешно се прилага в клиничната практика и тези затворени билипидни везикули са претърпели няколко технологични постижения през последните 55 години на съществуване.

Липозомите са сферични везикули, характеризиращи се с фосфолипиден двуслой с водниста вътрешна кухина. Структурно неговите компоненти са фосфолипиди или амфипатични молекули, вградени със стероли (като холестерол), за да повлияят на пропускливостта на мембраната.

Терапевтичното приложение, чрез липозоми променя профила на биоразпределение и подобрява терапевтичното действие на различни вещества.

Предимствата от използването на тази методология са разнообразни и включват:

   - По-голяма ефикасност и терапевтичен индекс на абсорбция,
   - По-голяма стабилност, чрез капсулиране,
   - Предимството, че са нетоксични, гъвкави, биосъвместими, напълно биоразградими и не имуногенни, независимо дали се прилагат системно или не,
   - Намалява токсичността на капсулираните агенти,
   - Намалява излагането на възможни вредни / токсични ефекти върху чувствителните тъкани,
   - Избягват страничнияте ефекти,
   - Те са гъвкави със специфични свързващи веществакоето Ви позволява да постигнете конкретни цели.

Липозомите, са най-често срещаните и най-добре изследвани наноносители за терапевтично доставяне.
Основни
НАЧИН НА ПРИЕМ Вземайте 1 капсула на ден. Дневна доза <=> 1 капсулa ВАЖНО: Указаната Дневна доза е с терапевтична цел, винаги имайте в предвид високата усвояемост на този продукт (над 70%) .
КОЛИЧЕСТВО В ДНЕВНА ДОЗА Глутатион (намален) 200mg
СЪСТАВКИ Носещ агент (малтодекстрин); Емулгатор (соев лецитин - БЕЗ ГМО); Намален глутатион; Стабилизатор (силициев диоксид); Растителна Капсула (хидроксипропилметилцелулоза)
ВАЖНО Хранителните добавки не трябва да се използват като заместители на балансираната диета. Дневната доза не трябва да се превишава. Не се препоръчва да приемате този продукт в случай на бременност или кърмене. Не се препоръчва в случай на свръхчувствителност или алергия към някой от компонентите на състава. Може да съдържа компоненти от Соя и Сусам. Не се препоръчва при деца под 3 години. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява на хладно и сухо място, защитено от слънчева светлина. Един път отворена, консумирайте в рамките на 60 дни.