МЕНЮ
Количка

ХЕПАКОМ Адвансед - 250мл

ХЕПАКОМ Адвансед - 250мл
ХЕПАКОМ Адвансед - 250мл
ХЕПАКОМ Адвансед - 250мл
Препоръчано
ХЕПАКОМ Адвансед - 250мл
ХЕПАКОМ Адвансед - 250мл
ХЕПАКОМ Адвансед - 250мл
ХЕПАКОМ Адвансед - 250мл
50.30 лв.
Цена в наградни точки: 50
  • Наличност: Да
  • Наградни точки: 2
  • Код: 560 04932 0045 8
  • Тегло: 0.35kg
  • SKU: 560 04932 0045 8

Hepacom Advanced/ХЕПАКОМ Адвансед

Бял Трън Глухарче Артишок Холин Глутатион

дози в опаковка за 12 дни


Основни индикации
Чернодробни нарушения (цироза), стеатоза, хепатит, хепатомегалия, жълтеница, чернодробна недостатъчност.
Хиперлипидемия.


Други показания

Алергии, ангиом, камъни в жлъчката, хиперхолестеролемия, детоксикация /
изчистване на черния дроб, Диабет (тип II).


Пряката атака на свободните радикали и други окислители може да намали GSH (Глутатион).

Хомеостазата на цикъла Редокс на Глутатиона има за цел да поддържа нивата на GSH, като мярка, че вече е консумиран, тъй като  наличните количества, чрез храната, са ограничени и неговото намаление, заради оксидацията, е по силно от синтеза му.

Когато производството на свободни радикали надвишава способността на тялото да ги неутрализира/ елиминира, се достига до феномена Оксидативен стрес  и основната функция на Глутатиона е да го намали.

 

Hepacom Advanced  е уникална формула, която признава важността на системата на Глутатиона (GSH) за човешкото здраве и търси едно директно действие върху неговата хомеостаза, комбинирайки  мощен комплекс от медицински билки (млечен бодил, глухарче, цикория и артишок), познати с полезното

си действие върху храносмилателната система (специално на чернодробно пречистващо ниво), които възстановяват  наранения организъм  дължащо се на лошо функциониране на жлъчен мехур със или без литиаза и при чернодробни заболявания, като хепатит и цироза.


Hepacom Advanced, също може да се  използва за превенция на артериосклерозис,  дължащо се на нормализиращите свойства на серумните липиди, Алцхаймер и Деменция, болест на Хънтингктон,  Синдром на Трует, мозъчна  Атаксия, при някои  конвулсивни условия, Шизофрения и при Спортно Хранене за увеличаване на издръжливостта, намаляване на умората и увеличаване на мускулния растеж.

Основни
НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ Вземете 10ml след закускаta и 10ml след обe, смесени в половин чаша вода. Дневна доза <=> 20ml
КОЛИЧЕСТВО В ДНЕВНА ДОЗА Silybum marianum (течен екстр. 1:3) - 1600mg* Taraxacum officinale (сух екстр. 4:1) - 830mg* Cichorium intybus (течен екстр. 1:3) - 830mg* Cynara scolymus (течен екстр. 1:3) - 830mg* Холин - 100mg* Глутатион - 50mg* * РКП – Референтно количество не е установено
ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ Бременни и кърмещи: Горчивите съставки променят вкуса на кърмата, приемането му трябва да бъде прекъснато по време на кърмене. Чувствителността към семействата на съставките: Прашецът от композицията, може да причини алергии при чувствителни индивиди. Поради това приемането на този билков продукт трябва да бъде проследявано от терапевт / лекар. Обструкция на жлъчните пътища / холелитиаза Като се има предвид потенциала да увеличава производството на жлъчна течност, приема при лица с обструкция на жлъчните пътища / холелитиаза трябва да бъде проследяван от терапевт / лекар.
ЛЕКАРСТВЕНИ ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ УМЕРЕНИ Глюкуроноконюгация / CYP2C9 лекарства: като се има предвид възможността да се повлияе чернодробния клирънс, да се промени метаболизма и да се увеличи рискът от неблагоприятни лекарствени ефекти, приемът на този билков продукт трябва да бъде проследяван от терапевт / лекар. Хинолонови антибиотици: може да намали ефективността на лекарството, чрез намаляване на неговата абсорбция. Поради това приемането на този билков продукт трябва да бъде проследявано от терапевт / лекар. Литий: като се има предвид диуретичното му действие, едновременният прием може намали отстраняването на този метал. Глюкуроноконюгация / CYP1A2 лекарства: като се има предвид възможността да се повлияе чернодробния клирънс, да се промени метаболизма и да се увеличи рискът от неблагоприятни лекарствени ефекти, приемът на този билков продукт трябва да бъде проследяван от терапевт / лекар. Диуретици: като се има предвид диуретичното им действие, едновременният прием може да повиши ефективността на лекарството и да засили диуретичния ефект, приемането трябва да се следи внимателно от терапевт / лекар. Кумаринови антикоагуланти: Едновременния прием може да намали ефективността на лекарството, чрез намаляване на неговата абсорбция. Тази справка е препратка от ESCOP 2009. ПО-ГОЛЕМИ Метотрексат: тъй като лекарството може да увеличи нуждите от холин, той трябва да се приема допълнително.
СЪДЪРЖАНИЕ вода; Silybum marianum (плодове – течен екстр. 1: 3); Taraxacum officinale (корен - сух екстр. 4: 1); Cichorium intybus (корен – течен екстр. 1: 3); Cynara scolymus (листа – течен екстр. 1: 3); Холин; Стабилизатор (ксантанова гума); Антиоксидант (аскорбинова киселина); Глутатион; Консервант (калиев сорбат, натриев бензоат); Подсладител (стевиолови гликозиди).
ВНИМАНИЕ Хранителните добавки не трябва да се използват, като заместители на балансираната диета. Дневната доза не трябва да се превишава. Не се препоръчва да приемате този продукт в случай на бременност или кърмене. Не се препоръчва в случай на свръхчувствителност или алергия към някой от компонентите на състава. Не се препоръчва при деца под 3 години. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява на хладно и сухо място, защитено от слънчева светлина. Съдържа подсладител. Натурален продукт подлежи на депозиране, разклатете добре преди употреба. След отваряне съхранявайте на студено (пр. 4гр.С) и консумирайте в рамките на 45 дни.