МЕНЮ
Количка

ПРОБИОТИК 5 - 60капс.

ПРОБИОТИК 5 - 60капс.
ПРОБИОТИК 5 - 60капс.
Ново
ПРОБИОТИК 5 - 60капс.
ПРОБИОТИК 5 - 60капс.
ПРОБИОТИК 5 - 60капс.
53.40 лв.
Цена в наградни точки: 50
  • Наличност: Да
  • Наградни точки: 2
  • Код: 560 04932 0058 8
  • Тегло: 0.25kg
  • SKU: 560 04932 0058 8

Probiotic 5/ПРОБИОТИК 5

10 Билиона Бактерии

дози в опаковка за 30 дни


Пробиотик 5 съдържа 5 щама на бактерии, принадлежащи към групи произвеждащи млечна киселина

(BAL - съответно; Lactobacillus, Bifidobacterium, Streptococcus и Enterococcus), които обикновено се намират  в млечните продукти, като кисело мляко и сирене.


Основни показания
Непоносимост към лактоза, диария (от вирусен произход,  на пътника и свързана с антибиотична терапия), пептична язва и инфекция с H. pylori, стимулиране на имунната система, синдром на раздразнено черво, псевдомембранозен колит, синдром системен възпалителен отговор, възстановяване на чревната микробиота (след антибиотична терапия, лъчева терапия, химиотерапия), като

имуномодулатор (особено при синдром на хронична умора, фибромиалгия, синдром на Willis-Ekbom, аутистични разстройства (ASD), шизофрения,

промени в настроението (депресия, тревожни разстройства и автоимунни дегенеративни и невродегенеративни разстройства)) и

профилактика и лечение на атопична екзема.


Други показания

При запек, като допълнение към антиалергични и противогъбични терапии, профилактика на рак на дебелото черво, астма, аутизъм, цьолиакия (без глутен), колит, диабет, екзема, сърдечни заболявания, намален метаболизъм на хранителната асимилация, множествена склероза, затлъстяване , намалена чревна пропускливост.


В съответствие с Health and nutritional benefits from lactic acid bacteria, те имат потенциала да подобрят хранителната стойност на храните, да контролират чревните инфекции, да подобрят усвояемостта на лактозата, както и понижаващо холестерола действие, и контрол на нивата на циркулиращия холестерол, адювант при онкологични заболявания.

През 2011 г. ревизията на Beneficial effects of lactic acid bacteria on human beings счита, че LAB са много полезни при непоносимост към лактоза, диария, пептична язва, стимулиране на имунната система и имат антиалергичен и противогъбичен ефект, както и роля в превенцията на рак на дебелото черво.

 

Наскоро се  доказа, че предимствата на приемането на хранителни добавки, при пациенти с депресивни симптоми, синдром на хронична болка, фибромиалгия, болест на Алцхаймер, ASD (Нарушение на Аутистичния Спектър), наред с други CNS / растройства на поведението, е една от бъдещите терапевтични възможности при третирането им.


Основни
НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ Вземайте 2 капсули на ден, 15 минути преди хранене. Дневна доза <=> 2 капсули
КОЛИЧЕСТВО В ДНЕВНА ДОЗА Bacillus coagulans - 100mg* Lactobacillus rhamnosus - 80mg* Lactobacillus acidophilus - 80mg* Bifidobacterium Bifidum - 80mg* Bifidobacterium animalis subsp. lactis - 80mg* * РКП – Референтно количество за прием не е установено
СЪДЪРЖАНИЕ Bacillus coagulans; Lactobacillus rhamnosus; Lactobacillus acidophilus; Bifidobacterium bifidum; Bifidobacterium animalis subsp. lactis; хидроксипропилметилцелулоза (растителна капсула).
ВНИМАНИЕ Хранителните добавки не трябва да се използват, като заместители на балансираната диета. Дневната доза не трябва да се превишава. Не се препоръчва да приемате този продукт в случай на бременност или кърмене. Не се препоръчва в случай на свръхчувствителност или алергия към някой от компонентите на състава. Не се препоръчва при деца под 3 години. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява на хладно и сухо място, защитено от слънчева светлина.