МЕНЮ
Количка

ВЕНЕН СТАРК - 60 капс.

ВЕНЕН СТАРК - 60 капс.
ВЕНЕН СТАРК - 60 капс.
ВЕНЕН СТАРК - 60 капс.
Ново
ВЕНЕН СТАРК - 60 капс.
ВЕНЕН СТАРК - 60 капс.
ВЕНЕН СТАРК - 60 капс.
ВЕНЕН СТАРК - 60 капс.
41.50 лв.
Цена в наградни точки: 39
  • Наличност: Да
  • Наградни точки: 2
  • Код: 560 04932 0056 4
  • Тегло: 0.20kg
  • SKU: 560 04932 0056 4

Venen Stark/ВЕНЕН СТАРК

Конски кестен Кипарис Рускус Гинко Билоба Рутин

дози в опаковка за 30 дни


Основни показания

При хронична венозна недостатъчност/Хронична венозна болест, васкулит, разширени вени.

Хемороиди. Оток с различна етиология.


Други показания

При естествено  стареене, като антиоксидант, при спортисти.


Venen Stark има съдово защитно действие заедно с висока мощ на противовъзпалително, антиедематозно, диуретично и антиоксидантно, способен да инхибира активността на ензимите участващи при деградацията на протеогликани (което компрометира част от съдовия ендотел и екстраваскуларната матрица).

Тези характеристики го правят идеален екстракт при третиране на венозна недостатъчност с различна етиология, особено при наличие на разширени вени и / или хемороиди, намаляващи пропускливостта на капилярите, сърбеж и оток, дислипидемиясърдечно-съдови заболявания или просто нормално стареене.

Биофлавоноидите, като Рутин, все повече се разглеждат като защитни агенти срещу различни състояния, вариращи от венозни, коронарни, онкологични и възпалителни заболявания (особено чревни).

 

Ефективността на комбинирането на Рускo с Витамин С и Хесперидин (биофлавоноид, подобен на рутин) при хронични венозни заболявания се подкрепя от няколко клинични проучвания и 2 мета-анализа, при които се потвърждава значително намаляване на няколко симптома и обиколката на глезена в отговор на терапията, и в момента притежава

Степен на Препоръка I и Ниво на Доказателство А.

 

Комбинацията от Конски Кестен, Хамамелис, Обикновен Кипарис, Рускус и Гинко Билоба, е доказано демонстрирала, че подобрява венозната микроангиопатия и оток, с добра поносимост и без странични ефекти.

Основни
НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ Вземете 1 капсула на закуска и 1 капсула на обяд, с половин чаша вода. Дневна доза = 2 капсули.
КОЛИЧЕСТВО В ДНЕВНА ДОЗА Aesculus hippocastanum (сух екстракт 4:1) - 128mg* Hamamelis virginiana - 128mg* Cupressus sempervirens - 128mg* Ruscus aculeatus (сух екстракт 4:1) - 96mg* Ginkgo Biloba (сух екстракт 4:1) - 44mg* Рутин - 20mg* * РКП – Референтно количество не е установено
СЪДЪРЖАНИЕ Aesculus hippocastanum; Hamamelis virginiana; Cupressus sempervirens; Ruscus aculeatus; hidroxipropilmetilcelulosa (растителна капсула); Ginkgo Biloba; Рутин.
ВНИМАНИЕ Хранителните добавки не трябва да се използват, като заместители на балансираната диета. Дневната доза не трябва да се превишава. Не се препоръчва да приемате този продукт в случай на бременност или кърмене. Не се препоръчва в случай на свръхчувствителност или алергия към някой от компонентите на състава. Не се препоръчва при деца под 16 години. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява на хладно и сухо място, защитено от слънчева светлина.