МЕНЮ
Количка

БЮЛЕТИНИ RSS Канал


24 апр. Озонотерапия и Уелнес
0 666
Озонотерапия и УелнесОзонотерапията не е запазена само за хора с различни патологии, а може да бъде от голям интерес за здрави хора, които искат да поддържат здраво тяло и добро качество на живот, да се възстановят по-бързо от нараняване или заболява..
25 ян. Синдром на Пропускливи Черва
0 1890
Какви са симптомите на пропускливите черва? Появата на пропускливо черво е в следствие на нарушения на чревната слузна бариера. Тази бариера може да бъде засегната от различни вредители, сред които вируси, бактерии, лекарства, хранителни продукти, ав..
26 ян. Каква връзка има пропускливото черво с вашия АРТРИТ?
0 597
Каква връзка има пропускливото черво с вашия артрит? Ако има нещо, което засяга ентероцитите, това са така наречените дупки в стената или чревната лигавица, т.е. това, което е известно като пропускливо черво. Когато червата са силно пропускливи, вр..
06 февр. Магнезиев Цитрат Липозомален или Маестро на Всички Минерали
0 478
Магнезиев Цитрат Липозомален или Маестро на Всички МинералиМагнезият е основния вътреклетъчен катион, необходим за правилното функциониране на организма. Един от най-важните минерали за човешкото здраве, магнезият се счита за маестрото на всички мине..
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)