КРЕСОН, ЦВЕКЛО, ЧЕРВЕНА ЯБЪЛКА И БИРЕНА МАЯ

              ПРОДУКТИ:

3 връзки кресон
1 корен от цвекло
1 червена ябълка
1 десертна лъжица бирена мая

       КАК СЕ ПРИГОТВЯ?

      Измийте и подсушете с кърпа или кухненска хартия кресона и ябълката. Ако са екологично чисти може да не ги белите. Oбелете цвеклото и след това нарежете всички съставки и ги добавете към блендера. Oставете съставките да емулгират вътре в блендера, за да се получи хомогенна смес. Сервирайте и добавете десертна лъжица бирена мая и изпийте веднага.


       С КАКВО Е ПОЛЕЗЕН?

     Кресонът и ябълката са богати на L-фениланин, незаменима аминокиселина за поддържане на оптимални нива на ендорфини, отговорни за усещането за благополучие. Цвеклото е корен, богат на магнезий, който има релаксиращо действие, бирена мая, богата на селен, витамини от група В и холин. Елементи, необходими за правилното функциониране на мозъка и нервната система.


ДОБЪР АПЕТИТ!