МЕНЮ
Количка

FDB Laboratorios

C ВИТАМИН 1000 + 50mg ШИПКА действие от 8 -16 часа C ВИТАМИН 1000 + 50mg ШИПКА действие от 8 -16 часа
Ново -20 %
Производител: FDB Laboratorios
Витамин С / 1000мг + екстракт от Шипка със забавено освобождаване дози в опаковка за 60 дни Витамин С на FDB Laboratorios  включва в състава си L-Аскорбинова киселина в микрокапсулирани гранули, за да се постигне забавеното освобождаване на Витамин С. Формулата е п..
30.32 лв. 37.90 лв.
Производител: FDB Laboratorios
S3Balance® / С3 БАЛАНС Peptidyss® - протеинов хидролизат от риба с 18 аминокиселини.Основни индикацииРаздразнителност, безпокойство, нервност, депресия,  безсъние, психическо объркване, апатия, раздразнение,промени в настроението.Други показания Благоп..
41.90 лв.
Производител: FDB Laboratorios
FITOMG Balance / ФИТОМГ  Баланс Магнезиев цитрат и Магнезиев Бисглицинат(най-усвоимата форма на минерала до 90%)приемат се от 1 до 3 таблетки на денОсновни индикацииМускулни крампи, слабост и болка, възбудимост, раздразнителност, умора и други неврологични,сърдечно-съдови или стомашно..
29.45 лв.
Производител: FDB Laboratorios
L-Glutamin PRO / L-Глутамин ПРОХранителна добавка, формулирана на базата на активната форма на глутамина със 100% чистота от Kyowa Quality®. Въпреки, че глутамина се генерира по естествен път от организма, неговата нужда се увеличава в следствие на умствен и физически стрес. Kyowa Quality® L-глутам..
78.95 лв.
КОЛЕЙДЖИНГ БЮТИ пептиден - 195 g КОЛЕЙДЖИНГ БЮТИ пептиден - 195 g
Ново -20 %
Производител: FDB Laboratorios
Collaging Beauty / КОЛАГЕН БЮТИ Bioactive Collagen Peptides® от VERISOL®Колагенът е най-важният структурен компонент на кожата, съставляващ приблизително 80% от нейната суха маса.VERISOL® може да забави тези процеси, влошаващи метаболизма на кожата и са отговорни за загубата на к..
52.72 лв. 65.90 лв.
Производител: FDB Laboratorios
Collaging Joint / КОЛЕЙДЖИНГ Джойнт Bioactive Collagen Peptides® от FORTIGEL®, PROTESOL® DПрепоръчва се при спортисти и хора, които искат да се грижат за своето остеоартикуларно здраве.КОЛЕЙДЖИНГ ДжойнтПодобрява физическото натоварване и подвижност. КолЕйджинг Джойнт..
65.90 лв.
Производител: FDB Laboratorios
COLLAGING SKINLIFT / КОЛЕЙДЖИН СКИНЛИФТМорски колаген в биоактивна пептидна форма (до 90% усвояване на колагена)Основни индикацииПомага за реструктуриране на колагена.Повишава хидратацията на кожата.Стимулира синтеза на хиалуронова киселина и колаген.Колагенът е от съществено значение за насърчаване..
72.25 лв.
Производител: FDB Laboratorios
Collaging Flex&Go / КОЛЕЙДЖИНГ ФЛЕКС и ГОУ - горски плодовеBioactive Collagen Peptides® от VERISOL®, FORTIGEL®, PROTESOL® DПродуктът е предназначен за поддържане на нормалното състояние, както на ставите, така и на кожата.КолЕйджинг Флекс и ГоуПодобрява ставната подвижн..
58.85 лв.
Производител: FDB Laboratorios
Collaging Flex&Go / КОЛЕЙДЖИНГ ФЛЕКС и ГОУ Bioactive Collagen Peptides® от VERISOL®, FORTIGEL®, PROTESOL® DПродуктът е предназначен за поддържане на нормалното състояние, както на ставите, така и на кожата.КолЕйджинг Флекс и ГоуПодобрява ставната подвижност, гъвкав..
58.85 лв.
Производител: FDB Laboratorios
Collaging Flex&Go / КОЛЕЙДЖИНГ ФЛЕКС и ГОУ - ванилияBioactive Collagen Peptides® от VERISOL®, FORTIGEL®, PROTESOL® DПродуктът е предназначен за поддържане на нормалното състояние, както на ставите, така и на кожата.КолЕйджинг Флекс и ГоуПодобрява ставната подвижност, гъ..
58.85 лв.
Производител: FDB Laboratorios
Curcu Balance / Курку Баланс е хранителна добавка с CurQfen®, концентрат от Куркума с висока абсорбция. Благоприятства мускулни и ставни болки. 100% натурален продукт на базата на Куркума и Сминдух с висока бионаличност. CurQfen® е концентрат от микрокапсулирана куркума в сминдух (технологи..
65.90 лв.
Производител: FDB Laboratorios
LIPO-BALANCE Plus / ЛИПО-БАЛАНС ПлюсSinetrol® Xpur, Гарсиния Камбоджа, Холин битартарат, Черен пипер и Хром Намалява натрупването на мазнини и чувството за апетит.lipobalance plus е хранителна добавка, формулирана на базата на sinetrol® xpur, garciniaкамбогия, холин битартрат, черен пипер и хром,..
56.70 лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)