МЕНЮ
Количка

Dr. Krause Supplements

Производител: Dr. Krause Supplements
Висока бионаличност на Витамин D3 Съдържа 400 IU (10 mcg) от слънчевия витамин -Витамин D- като биоактивен витамин D3 (холекалциферол). 333 впръсквания по 400IU в опаковка.Благодарение на патентованата дюза за пръскане, Витамин D може удобно да се впръска върху устната лигавица. Малките ка..
11.90 лв.
Производител: Dr. Krause Supplements
Висока бионаличност на Витамин С, като калциев аскорбат.Дози в опаковка за 60 дни.Витамин С, като аскорбинова киселина, е кисел и може да причини стомашни проблеми при чувствителни хора. Основните съединения на Витамин С, като калциев аскорбат, са алтернатива: те абсорбират киселина. Тези,..
19.90 лв.
Производител: Dr. Krause Supplements
Висока Бионаличност на Magnesium DuplexМагнезиевият бисглицинат, като хелатен комплекс от магнезий и аминокиселината глицин е особено добре поносим, ​​щади стомаха и е високо бионаличен. Магнезиевият цитрат се характеризира с особено добрата си и бърза абсорбция в тялото и с..
19.90 лв.
Производител: Dr. Krause Supplements
Висока Бионаличност на СЕЛЕН, като висококачествен натриев селенитДоза в опаковка за 60 дниНатриевият селенит е неорганично селеново съединение. То се усвояват по-добре от тялото, отколкото например селен метионин или селенова мая.СЕЛЕН – Друг Основен МикроелементЧовешкото тяло се нуж..
19.90 лв.
Производител: Dr. Krause Supplements
Висока Бионаличност на Цинк, като висококачествен цинков пиколинатДози в опаковка за 60 дниЦинковият пиколинат е цинково съединение, свързано с органични киселини. Тези органични цинкови съединения имат предимството, че не се свързват с хранителните фактори и избягват минералната конкуренц..
19.90 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)