МЕНЮ
Количка

Супер БЛУСЕЛ 450 - 60 капс.

Супер БЛУСЕЛ 450 - 60 капс.
Супер БЛУСЕЛ 450 - 60 капс.
Ново
Супер БЛУСЕЛ 450 - 60 капс.
Супер БЛУСЕЛ 450 - 60 капс.
Супер БЛУСЕЛ 450 - 60 капс.
77.15 лв.
Цена в наградни точки: 73
  • Наличност: Да
  • Наградни точки: 3
  • Код: 560 0493 200502
  • Тегло: 0.20kg
  • SKU: 560 0493 200502

Super Bluecell 450/СУПЕР БЛУСЕЛ 450

Спирулина с висока концентрация на фикоцианини

дози в опаковка за 20 дни по 1500мг в дневна доза


Основни индикации 

Метаболитен синдром, клетъчно стареене. При дисбиоза, синдром на системен възпалителен отговор и SIBO.


Други показания

Алергичен ринитДислипидемия (хиперхолестеролемия, хипертриглицеринемия), Фамилна хиперхолестеролемия.

При спортисти като антиоксидант.

При раково заболяване, кахексия и като допълнение към процедури за отслабване. В здравето на жените.


SuperBlueCell  се отличава по високата концентрация на Фикоцианиникоито намаляват холестеролатриглицеридите и малондиалдехидитекато в същото време повишават антиоксидантния капацитет.

Има хиполипидемични свойства, хипогликемични и антихипертензивникоето показва ,че има потенциал да увеличава действието на липазите и секрецията на инсулин от панкреаса. Поради директното действие на фикоцианините намалява холестеролатриглицеридите и малондиалдехидите (MDA). Увеличава общия серумен антиоксидантен капацитет, като е особено полезен при  метаболитен синдром,  свързан с субклинично възпаление от нисък клас, повишение на оксидативния  стрес и чревна дизбиоза, като това

микро-водорасло има антимикробно действие и потенциала да увеличи растежа на полезната чревна микробиота. 

Предлагаме пробиотична добавка за стабилизиране на чревната микробиота ПРОБИОТИК 5


Консумация на 2 г / ден Спирулина значително  подобрява симптомите и клиничните данни при алергичен ринит, като хрема, кихане и сърбеж.

Фикоцианините имат антиоксидантно действие (способни са да неутрализират алкилни, хидроксилни и пероксилни радикали; реагират с пероксинитрит и хипохлорна киселина; инхибират микрозомалната липидна пероксидация), противовъзпалително действие (намаляват отока, помагат за освобождаването на хистамин, миелопероксидазна активност, PGE2 и левкотриени) и хепато и неврозащитна  активност (TNF-αредуктор).

Антиоксидантната,  имуномодулираща и противовъзпалителна дейност на това микроводорасло, играе важна роля за човешко здраве.

Основни
НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ Вземете 3 капсули преди закуска с вода или натурален сок. Дневна Доза <=> 3 капсули допълнение: Продукта може да се взема и по една капсула на ден, равносилно на 500мг спирулина, 1 час преди хранене или с храната.
КОЛИЧЕСТВО В ДНЕВНА ДОЗА Spirulina 1500mg / phycocyanin <=> 450mg
СЪДЪРЖАНИЕ Arthrospira platensis (акстракт от концентрирана биомаса до 30% на фикоцианини), растителни капсули (хидроксиметилпропилцелулоза).
ВНИМАНИЕ Хранителните добавки не трябва да се използват, като заместители на балансираната диета. Дневната доза не трябва да се превишава. Не се препоръчва да приемате този продукт в случай на бременност или кърмене. Не се препоръчва в случай на свръхчувствителност или алергия към някой от компонентите на състава. Не се препоръчва при деца под 3 години. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява на хладно и сухо място, защитено от слънчева светлина.