МЕНЮ
Количка

АВАТАР - Професионална машина за почистване без химикали

АВАТАР - Професионална машина за почистване без химикали
АВАТАР - Професионална машина за почистване без химикали
АВАТАР - Професионална машина за почистване без химикали
Ново
АВАТАР - Професионална машина за почистване без химикали
АВАТАР - Професионална машина за почистване без химикали
АВАТАР - Професионална машина за почистване без химикали
АВАТАР - Професионална машина за почистване без химикали
4,860.80 лв.
Цена в наградни точки: 4860
  • Наличност: Да
  • Наградни точки: 243
  • Код: 3362
  • Тегло: 2.80kg
  • Размери: 8.10cm x 25.50cm x 38.00cm
  • SKU: 3362

Профил плащания

    АВАТАР - Озонатор за бизнеса. Намалява разходите между 80% до 90% от разходите за химически продукти.

АВАТАР и възможности

> Възможност за работа с топла вода до 35ºC по ефективен начин.
> Интегриран двоен изход на вода за по-голям брой апликации.
> Подобрена ефективност с по-висока стабилност на озона ( до 4ч. след приготвянето)
> Нов екран LED с повече информация.
> Нов дизайн, елегантен и ексклузивен.
> По-голяма лекота.

    
Биоцидното действие на озонираната вода, генерирана от Аватар, елиминира всички вируси, гъбички и бактерии от всеки материал и повърхност. 

Номер на протокола от теста: 494013 Тест за бактерицидна активност върху повърхността Вътрешен метод (Aconsa Laboratory), който заключава:

    UNE 14476:2014 + A1 > Количествен анализ на вирицидна суспензия на химически антисептици и дезинфектанти, използвани в медицината:ЕФЕКТИВНОСТ:

•Коронавирус 100%; Грип A (H7N9) 100%; ECBO virus 100%; Rotavirus 100%; Vaccina virus 100%; Polyoma virus SV 40 100%; Bacteriofagos за Lactobacillus 95%; Poliovirus 95%; Adenovirus 100%; Norovirus 100%; Hepatitis B(HBV) 100%•Virus del papiloma humano (VPH) 100%Нормата UNE 13697:2015 > Количествен непорьозен повърхностен тест за оценка на бактерицидната и/или фунгицидната активност на химически дезинфектанти, използвани в хранителни продукти, в промишлеността, у дома и в обществото:

-Покрива нормата UNE-EN-13697 (БАКТЕРИЦИДНА)-Покрива нормата UNE-EN-13697 (ФУНГИЦИДНА)Метод на изпитване и изисквания, проведени от лаборатория inoQua-Институт по Здравето и Храните.Лаборатория, акредитирана от ENAC, съгласно стандарта UNE-EN ISO/IEC 17025 и сътрудничещо звено на Хидравличната Администрация.

3Антивирусна активност:

Тест, проведен от INDUSTRIAL LAB R. REIG, S.L.100% доказана антивирусна активност, включително Mengovirus, който е вирус от семейство Picornaviridae, същият, към който принадлежи и коронавирусът SARS-CoV-2, който причинява заболяването COVID-19.

Оценка на експозицията на химически агенти, извършена от NOVOTEC чрез лабораториите LABAQUA, принадлежащи към групата Aqualogy), което заключава:Що се отнася до дневната експозиция, присъствието на химичния агент (озона) е открито при трите измервания, проведени с концентрации от (0,05 mg/m3; 0,11 mg/m3; 0,10 mg/m3), нито едно от тях не надвишава граничната стойност за околната среда за дневна експозиция (VLA-ED = 0,2 mg/m3).

Изчисляването на дневната експозиция (ED) за всяко от извършените измервания, като се приеме, че дневно време на експозиция е 3 часа, дава резултати от (0,02 mg/m3; 0,04 mg/m3; 0,04 mg/m3), което в сравнение с VLA-ED, води до индекси на експозиция от I1= 0,10; I2=0,2 и I3=0,2). Всички стойности на индекса на експозиция са под 0,25.

Следователно може да се посочи, че експозицията е приемлива и не би било необходимо да се извършват периодични контролни измервания, ако компанията може да гарантира, че работните условия, при които са направени измерванията, се поддържат в дългосрочен план. В случай, че тези условия варират, трябва да се направят допълнителни измервания.Номер на протокола от теста: 492324

Тест за бактерицидна активност Вътрешен метод (Aconsa Laboratory), който заключава:При теста при стайна температура е наблюдаван процент на редукция от >99,9% за всички изследвани щамове и през всички контролирани времена (от първоначалното време до 60 минути). и т. н.

Освен това, не съхранява вода, което означава, че системата генерира озон на момента и това избягва повторно замърсяване поради съхранение.

Аватар може да работи с топла вода до 35ºC и има три нива на озон; високо ниво (100%), ниско (50%) и ниво на работа без озон (0%) контролирано, чрез сензорния бутон, разположен от дясната страна на машината.

Аватар и основни функции

> Вирицид, бактерицид, фунгицид, антисептик, дезинфектант, обезмаслител.
> Пречиства и не замърсява.
> Почиства и омекотява.
> Спестява енергия и опазва околната среда.
> Консумира интелигентно и редуцирано.

АВАТАР е предназначен за Хотели, Ресторанти, Магазини, Обществени згради, Детски градини, SPA Центрове и Спортни зали.