МЕНЮ
Количка

СЕЛЕН 100 MCG Х 60 КАПСУЛИ

СЕЛЕН 100 MCG Х 60 КАПСУЛИ
СЕЛЕН 100 MCG Х 60 КАПСУЛИ
СЕЛЕН 100 MCG Х 60 КАПСУЛИ
СЕЛЕН 100 MCG Х 60 КАПСУЛИ
Ново
СЕЛЕН 100 MCG Х 60 КАПСУЛИ
СЕЛЕН 100 MCG Х 60 КАПСУЛИ
СЕЛЕН 100 MCG Х 60 КАПСУЛИ
СЕЛЕН 100 MCG Х 60 КАПСУЛИ
СЕЛЕН 100 MCG Х 60 КАПСУЛИ
19.90 лв.
Цена в наградни точки: 19
  • Наличност: Да
  • Наградни точки: 1
  • Код: 3800235700044
  • Тегло: 0.20kg
  • SKU: 3800235700044

Висока бионаличност на СЕЛЕН, като висококачествен натриев селенит.

Доза в опаковка за 60 дни

Натриевият селенит е неорганично селеново съединение. То се усвояват по-добре от тялото, отколкото например селен метионин или селенова мая.

СЕЛЕН – ДРУГ ОСНОВЕН МИКРОЕЛЕМЕНТ

Човешкото тяло се нуждае от селен, за да функционират правилно почти всички системи на органи и затова той може да бъде открит в различни концентрации в почти всички органи. Най-висока е концентрацията в мускулите, но когато има повишена нужда, тя се преразпределя от тялото към други органи, като хипофизата и щитовидната жлеза.

Най-важната роля на селена в човешкото тяло е да предпазва от свободните радикали и да поддържа имунната система, оптималната функция на щитовидната жлеза и свързването на тежките метали в организма. Оптималното производство на сперма зависи и от достатъчен прием на селен. С нарастването на възрастта, нуждата от селен при хората също се увеличава.

DR. KRAUSE SUPPLEMENT СЕЛЕН КАТО НАТРИЕВ СЕЛЕНИТ:

  • Добре дозиран: Всяка капсула съдържа 100 mcg чист селен като биоактивен натриев селенит. Отлично съотношение цена/качество.

Селенът е основен микроелемент, от който се нуждаят всички клетки в тялото! Подпомага нормалната функция на имунната система и щитовидната жлеза,  допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес, поддържане на здрава коса и нокти, и нормално образуване на сперматозоиди.

  • Бионаличност: Селенът, като натриев селенит, се абсорбира особено добре от тялото и следователно е достъпен за метаболитните процеси особено бързо. Натриевият селенит има по-добра бионаличност от по-евтините селенови съединения като селенови дрожди или селен метионин.
  • Качество, проверено в лаборатория: Всяка партида е тествана и сертифицирана за чистота от независима немска лаборатория. Следователно гарантирано без тежки метали, фунгициди, пестициди, съмнителни оцветители и консерванти, титанов диоксид. Той е веган и се произвежда без генно инженерство и разбира се без лактоза и без магнезиев стеарат, дрожди или нишесте.
  • Екологично чисти: Използват се 100% рециклируеми стъклени бутилки, кехлибарено стъкло с фармацевтично качество.


Основни
НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ 1 капсула дневно, за предпочитане сутрин, с достатъчно течност.
КОЛИЧЕСТВО В ДНЕВНА ДОЗА Дневна доза <=> 1 капсула Селен, като натриев селенит - 100 mcg = 182% (ПДП) Препоръчителен Дневен Прием
СЪДЪРЖАНИЕ Натриев селенит, Капсула: веган HPMC (целулозни капсули) БЕЗ титаниев диоксид, калциев карбонат. Пълнители: микрокристална целулоза, оризов екстракт, слънчогледово масло, калциев фосфат. Този продукт гарантирано не съдържа: тежки метали, фунгициди, пестициди, съмнителни багрила и консерванти, титанов диоксид (TiO2). Той е веган и се произвежда без генно инженерство и разбира се без лактоза и без магнезиев стеарат, дрожди или нишесте.