МЕНЮ
Количка

Витамин D3 - 400IU спрей

Витамин D3 - 400IU спрей
Витамин D3 - 400IU спрей
Витамин D3 - 400IU спрей
Витамин D3 - 400IU спрей
Ново
Витамин D3 - 400IU спрей
Витамин D3 - 400IU спрей
Витамин D3 - 400IU спрей
Витамин D3 - 400IU спрей
Витамин D3 - 400IU спрей
11.90 лв.
Цена в наградни точки: 11
  • Наличност: Да
  • Наградни точки: 1
  • Код: 3800235700006
  • Тегло: 0.15kg
  • SKU: 3800235700006

Висока бионаличност на Витамин D3 

Съдържа 400 IU (10 mcg) от слънчевия витамин -Витамин D- като биоактивен витамин D3 (холекалциферол).

333 впръсквания по 400IU в опаковка.

Благодарение на патентованата дюза за пръскане, Витамин D може удобно да се впръска върху устната лигавица. Малките капчици имат  по-добра и по-бърза абсорбция директно в кръвния поток в сравнение с таблетките или капсулите ...

Абсорбцията през устната лигавица е почти идентична с производството на Витамин D от тялото.

Витамин D всъщност не е витамин в истинския смисъл на определението, а се приспада към хормоните. Можем да ги произвеждаме и съхраняваме сами в тялото си. Прекурсорите на Витамин D се произвеждат в черния дроб и след това се превръщат в активната форма на Витамин D3, когато кожата е изложена на слънчева светлина. Циркулирайки в кръвта достига до отделните клетки, като може да се съхранява и в клетки богати на мазнини, като телесни мазнини.

Значението, което Витамин D играе за здравето на костите, е добре известно. Последните изследвания показват, че спектърът, който Витамин D покрива за организма, е в пъти по-голям! Той не само помага за предотвратяване на остеопороза при възрастни или рахит при деца, но има силен ефект върху нашата имунна система и помага за укрепване на защитните сили, така че тялото да е по-малко податливо на инфекции. Защитава сърдечно-съдовата ни система и подпомага хормоналната регулация на организма. Нашата нервна система също се възползва от адекватното снабдяване с Витамин D.

Високите противовъзпалителни свойства на витамина, му дават водеща роля във всички болестни процеси, които се задействат от „тихо възпаление“ (silent inflammation).

Проучванията показват, че усвояването на Витамин D, през устната лигавица, е почти идентично със собственото производство на тялото през кожата.

Dr.Krause Vitamin D3 Spray е в течна форма, разтворен в MCT масло и може да се абсорбира директно от тялото, чрез пръскане върху лигавицата на бузите.

DR. KRAUSE SUPPLEMENTS ВИТАМИН D3 СПРЕЙ

  • Добре дозиран: Всяко впръскване съдържа 400 IU (10 mcg) от слънчевия Витамин D, като биоактивен Витамин D3 (холекалциферол). Отлично съотношение цена/качество.

Витамин D3 е важен за здравето на костите и изграждането на мускули, и е от съществено значение за укрепване на имунната система. Сред витамините, Витамин D заема специално място, тъй като човешкият организъм може сам да го произвежда под действието на слънчева светлина. В по-тесен биохимичен смисъл Витамин D може да бъде причислен към хормоните.

  • Бионаличност: Най-добра бионаличност, тъй като нашият Витамин D3 е разтворен в MCT масло. Тъй като, той е от мастноразтворимите витамини, може да се абсорбира от тялото само в комбинация с мазнини. Усвояването на активния Витамин D, през устната лигавица, се доближава най-много до собственото производство на тялото, през кожата.
  • Лабораторно проверено качество: Поради маслената си форма и практичният спрей се изисква по-малко помощни вещества в сравнение с конвенционалните препарати на Витамин D. Само 3 съставки: Витамин D3 (холекалциферол), MCT масло и, като антиоксидант, Витамин Е. Всяка партида  е тествана и сертифицирана за чистотата си от независима немска лаборатория. Следователно, се гарантира, че е без тежки метали, фунгициди, пестициди, съмнителни оцветители и консерванти, титанов диоксид. Той е веган и се произвежда без генно инженерство и разбира се без лактоза и без магнезиев стеарат, дрожди или нишесте.
  • Патентована спрей дюза за точно нанасяне върху лигавицата на бузите или под езика. Лесно транспортируем, без повече досадно броене на капки. Общо около 333 впръсквания в флакон.


Основни
НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ Разклатете преди употреба. Възрастни по едно впръскване дневно по устната лигавица. Дневната доза може да варира от 1-но или повече впръсквания при необходимост.
КОЛИЧЕСТВО В ДНЕВНА ДОЗА Дневна доза от 1-но впръскване = 0.09ml (400IU) съдържа: Витамин D3 (холекалциферол) - 10 mcg (400IU) - 200% ПДП - Препоръчителен Дневен Прием
СЪДЪРЖАНИЕ Витамин D3 (холекалциферол), MCT масло (средноверижни триглицериди), Антиоксидант Витамин Е (DL-алфа-токоферил ацетат). Той е веган и се произвежда без генно инженерство и разбира се без лактоза и без магнезиев стеарат, дрожди или нишесте.