МЕНЮ
Количка

ВИТАМИН D спрей 400IU в доза - 333 дози

ВИТАМИН D спрей 400IU в доза - 333 дози
ВИТАМИН D спрей 400IU в доза - 333 дози
ВИТАМИН D спрей 400IU в доза - 333 дози
ВИТАМИН D спрей 400IU в доза - 333 дози
Ново -40 %
ВИТАМИН D спрей 400IU в доза - 333 дози
ВИТАМИН D спрей 400IU в доза - 333 дози
ВИТАМИН D спрей 400IU в доза - 333 дози
ВИТАМИН D спрей 400IU в доза - 333 дози
ВИТАМИН D спрей 400IU в доза - 333 дози
This offer ends in:
Ден
Час
Мин
Сек
7.14 лв.
11.90 лв.
Цена в наградни точки: 11
  • Наличност: Да
  • Наградни точки: 1
  • Код: 3800235700006
  • Тегло: 0.15kg
  • SKU: 3800235700006

Висока бионаличност на Витамин D3 спрей

Съдържа 400 IU (10 mcg) от слънчевия витамин -Витамин D- като биоактивен витамин D3 (холекалциферол).

333 впръсквания по 400IU в опаковка.

Благодарение на патентованата дюза за пръскане, Витамин D може удобно да се впръска върху устната лигавица. Малките капчици имат  по-добра и по-бърза абсорбция директно в кръвния поток в сравнение с таблетките или капсулите ...

Абсорбцията през устната лигавица е почти идентична с производството на Витамин D от тялото.

Витамин D всъщност не е витамин в истинския смисъл на определението, а се приспада към хормоните. Можем да ги произвеждаме и съхраняваме сами в тялото си. Прекурсорите на Витамин D се произвеждат в черния дроб и след това се превръщат в активната форма на Витамин D3, когато кожата е изложена на слънчева светлина. Циркулирайки в кръвта достига до отделните клетки, като може да се съхранява и в клетки богати на мазнини, като телесни мазнини.

Значението, което Витамин D играе за здравето на костите, е добре известно. Последните изследвания показват, че спектърът, който Витамин D покрива за организма, е в пъти по-голям! Той не само помага за предотвратяване на остеопороза при възрастни или рахит при деца, но има силен ефект върху нашата имунна система и помага за укрепване на защитните сили, така че тялото да е по-малко податливо на инфекции. Защитава сърдечно-съдовата ни система и подпомага хормоналната регулация на организма. Нашата нервна система също се възползва от адекватното снабдяване с Витамин D.

Високите противовъзпалителни свойства на витамина, му дават водеща роля във всички болестни процеси, които се задействат от „тихо възпаление“ (silent inflammation).

Проучванията показват, че усвояването на Витамин D през устната лигавица е почти идентично със собственото производство на тялото през кожата.

Dr.Krause Vitamin D3 Spray е в течна форма, разтворен в MCT масло и може да се абсорбира директно от тялото, чрез пръскане върху лигавицата на бузите.

DR. KRAUSE SUPPLEMENTS ВИТАМИН D3 СПРЕЙ

  • Добре дозиран: Всяко впръскване съдържа 400 IU (10 mcg) от слънчевия витамин D – като биоактивен Витамин D3 (холекалциферол). Отлично съотношение цена/качество.

Витамин D3 е важен за здравето на костите и изграждането на мускули, и е от съществено значение за укрепване на имунната система. Сред витамините Витамин D заема специално място, тъй като човешкият организъм може сам да го произвежда под действието на слънчева светлина. В по-тесен биохимичен смисъл Витамин D може да бъде причислен към хормоните.

  • Бионаличност: Най-добра бионаличност, тъй като нашият Витамин D3 е разтворен в MCT масло. Тъй като той е от мастноразтворимите витамини, може да се абсорбира от тялото само в комбинация с мазнини. Усвояването на активния Витамин D през устната лигавица се доближава най-много до собственото производство на тялото през кожата.
  • Лабораторно проверено качество: Поради маслената си форма и практичният спрей се изисква по-малко помощни вещества в сравнение с конвенционалните препарати на Витамин D. Само 3 съставки: витамин D3 (холекалциферол), MCT масло и, като антиоксидант, витамин Е. Всяка партида  е тествана и сертифицирана за чистотата си от независима немска лаборатория. Следователно гарантирано без тежки метали, фунгициди, пестициди, съмнителни оцветители и консерванти, титанов диоксид. Той е веган и се произвежда без генно инженерство и разбира се без лактоза и без магнезиев стеарат, дрожди или нишесте.
  • Патентована спрей дюза за точно нанасяне върху лигавицата на бузите или под езика. Лесно транспортируем, без повече досадно броене на капки. Общо около 333 впръсквания в флакон.
Основни
НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ Разклатете преди употреба. Възрастни по едно впръскване дневно по устната лигавица. Дневната доза може да варира от 1-но или повече впръсквания при необходимост.
КОЛИЧЕСТВО В ДНЕВНА ДОЗА Дневна доза от 1-но впръскване = 0.09ml (400IU) съдържа: Витамин D3 (холекалциферол) - 10 mcg (400IU) - 200% ПДП - Препоръчителен Дневен Прием
СЪДЪРЖАНИЕ Витамин D3 (холекалциферол), MCT масло (средноверижни триглицериди), Антиоксидант Витамин Е (DL-алфа-токоферил ацетат). Той е веган и се произвежда без генно инженерство и разбира се без лактоза и без магнезиев стеарат, дрожди или нишесте.