МЕНЮ
Количка

Кинтон Изотоник - 30 ампули

Кинтон Изотоник - 30 ампули
Кинтон Изотоник - 30 ампули
Кинтон Изотоник - 30 ампули
Ново
Кинтон Изотоник - 30 ампули
Кинтон Изотоник - 30 ампули
Кинтон Изотоник - 30 ампули
Кинтон Изотоник - 30 ампули
75.50 лв.
Цена в наградни точки: 75
 • Наличност: Да
 • Наградни точки: 3
 • Код: 8470002323735
 • Тегло: 0.40kg
 • SKU: 8470002323735

Quinoton Isotonic / Кинтон Изотоник

Студено микрофилтрирана дълбоко-океанска вода 9% концентрация

 • Доставя до 78 минерали и олигоелементи от менделеевата таблица в синергично съотношение, ензими, аминокиселини, пребиотици и витамини В,С, D3, K1, K2 и др. в йонна форма.

ОСНОВНИ ПОКАЗАНИЯ

 • Спомага за поддържането на електролитния баланс в организма и хидратацията.
 • Нормалното протичане на метаболитните процеси.
 • Помага за повишаване енергията в тялото и концентрацията на ума.
 • Допринася за намаляване на умората и отпадналостта.
 • Оказва благоприятен ефект върху мускулите.
 • Допринася за поддържане на нормалното състояние на костите, зъбите, ноктите и косата. Подходящо за деца.
 • Подпомага правилното функциониране на нервната система.
 • Помага производството на солна киселина в стомаха.

Изотонична морска вода и нейното сходство с кръвната плазма

 

 • Има голямо сходство между изотоничната морска вода (морска плазма) и телесните течности, особено кръвта.  Изотоничната морска вода има същата молекулярна концентрация като кръвната плазма, 9 части на хиляда чиста вода. Поради тази прилика, морската вода допринася за пълна регенерация на клетките.
 • Приемът на изотонична морска вода спомага за поддържане на балансиран организъм от основно ниво, подхранвайки клетките.
 • Адекватният минерален баланс е от съществено значение за възстановяване на вътрешните биологични условия и за добро здраве.

Морска вода Кинтон и Храносмилане

Тя е чудесен съюзник, който помага за насърчаване на нормалното храносмилане, като произвежда солна киселина в стомаха, облекчавайки симптомите на различни храносмилателни разстройства


Морска вода Кинтон  и Кръвно налягане

Различни проучвания показват, че морската вода не влияе значително на кръвното налягане, което означава, че е подходяща за хора страдащи от хипертония.

По същия начин, благодарение на ниското си съдържание на натрий, се препоръчва като заместител на  готварската сол.

 


Морската вода - предвид нейните минерални компоненти и приноса на пребиотични елементи - възстановява цялостната клетъчна функция. Изотоничната морска вода е почти идентична с вътрешната ни среда, поддържа тялото в баланс, регенерира клетките и им връща жизнеността.

 

Quinton's Plasma - изотонична морска вода, приготвена по протокола AQP, който гарантира запазването на нейните жизненоважни свойства, е естествен елемент адаптиран точно към нуждите на нашата клетка.


  

***Advanced Quinton Protocol е процес, използван за получаване и обработка на морска вода, който не прилича на никой друг в света. Той е патентован и усъвършенстван от техническия екип на Лаборатория Кинтон.


 SEMPERE-ORTELLS J.M.

„In vitro и in vivo проучвания за оценка на потенциалната активност на разтвора Quinton върху имунната система“ 


                                                                                                                                      Университет на Аликанте


ИЗВОД: Използването на изотонична морска вода, като потенциално имуномодулиращо вещество, повишава антимикробната и антибактериалната способност.


Проучването показва, че изотоничната морска вода (Плазма на Кинтон) е в състояние да регулира някои от клетките на имунната система (в имунните клетки: моноцити и


лимфоцити).

 Основни
НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ Вземайте от 1 до 6 ампули на ден с вода, препоръчително между храненията. Дневна доза <=> от 1 до 6 ампули Дози в опаковка = 30
КОЛИЧЕСТВО В ДНЕВНА ДОЗА 1 ампула=10мл: Хлорид - 58mg 2 ампули=20мл: Хлорид - 116mg (7.17%*) 3 ампули=30мл: Хлорид - 174mg (21.51%*) 4 ампули=40мл: Хлорид - 232mg (28.68%*) 5 ампули=50мл: Хлорид - 290mg (35,85%*) 6 ампули=60мл: Хлорид - 345mg (43%*) * % VNR - хранителна референтна стойност (Регламент 1169/2011/ЕС))
СЪДЪРЖАНИЕ вода 71%, морска вода 29%.
ВНИМАНИЕ Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене. Не съдържа захар, изкуствени подсладители и консерванти. Да се съхранява на прохладно място. Да не се излага на слънчева светлина. Да се съхранява на място недостъпно за деца.