МЕНЮ
Количка

FDB Laboratorios

Производител: FDB Laboratorios
Витамин С / 1000мг + екстракт от Шипка буфериран, със забавено освобождаване (между 8-16 часа) дози в опаковка - 60 Витамин С на FDB Laboratorios включва в състава си L-Аскорбинова киселина в микрокапсулирани гранули, за да се постигне забавеното освобождаване на Витамин С.Формулата е ..
37.90 лв.
С3 БАЛАНС - 30/60 caps. С3 БАЛАНС - 30/60 caps.
НАЛИЧЕН
Производител: FDB Laboratorios
S3Balance® / С3 БАЛАНС Peptidyss® - протеинов хидролизат от риба с 18 аминокиселини.Основни индикацииРаздразнителност, безпокойство, нервност, депресия,  безсъние, психическо объркване, апатия, раздразнение,промени в настроението.Други показания Благоп..
41.40 лв.
Производител: FDB Laboratorios
FITOMG Balance / ФИТОМГ  Баланс Магнезиев цитрат и Магнезиев Бисглицинат(най-усвоимата форма на минерала до 90%)приемат се от 1 до 3 таблетки на денОсновни индикацииМускулни крампи, слабост и болка, възбудимост, раздразнителност, умора и други неврологични,сърдечно-съдови или стомашно..
29.45 лв.
Производител: FDB Laboratorios
L-Glutamin PRO / L-Глутамин ПРОХранителна добавка, формулирана на базата на активната форма на глутамина със 100% чистота от Kyowa Quality®. Въпреки, че глутамина се генерира по естествен път от организма, неговата нужда се увеличава в следствие на умствен и физически стрес. Kyowa Quality® L-глутам..
78.05 лв.
Производител: FDB Laboratorios
Collaging Beauty / КОЛЕЙДЖИНГ БЮТИ Bioactive Collagen Peptides® от VERISOL® - Биоактивни Колагенови Пептиди от ВЕРИСОЛ®Колагенът е най-важният структурен компонент на кожата, съставляващ приблизително 80% от нейната суха маса.VERISOL® може да забави процесите, влошаващи метаболиз..
65.90 лв.
Производител: FDB Laboratorios
Collaging Joint / КОЛЕЙДЖИНГ Джойнт Bioactive Collagen Peptides® от FORTIGEL®, PROTESOL® DПрепоръчва се при спортисти и хора, които искат да се грижат за своето остеоартикуларно здраве.КОЛЕЙДЖИНГ ДжойнтПодобрява физическото натоварване и подвижност. КолЕйджинг Джойнт..
65.90 лв.
Производител: FDB Laboratorios
CollAging SkinLift / КОЛЕЙДЖИН СКИНЛИФТМорски колаген в Биоактивна Пептидна Форма (до 90% усвояване на колагена)Основни индикацииПомага за реструктуриране на колагена.Повишава хидратацията на кожата.Стимулира синтеза на хиалуронова киселина и колаген.Колагенът е от съществено значение за насърчаване..
72.25 лв.
Производител: FDB Laboratorios
Collaging Flex&Go / КОЛЕЙДЖИНГ ФЛЕКС и ГОУ - горски плодовеBioactive Collagen Peptides® от VERISOL®, FORTIGEL®, PROTESOL® DПродуктът е предназначен за поддържане на нормалното състояние, както на ставите, така и на кожата.КолЕйджинг Флекс и ГоуПодобрява ставната подвижн..
58.85 лв.
Производител: FDB Laboratorios
Collaging Flex&Go / КОЛЕЙДЖИНГ ФЛЕКС и ГОУ Bioactive Collagen Peptides® от VERISOL®, FORTIGEL®, PROTESOL® DПродуктът е предназначен за поддържане на нормалното състояние, както на ставите, така и на кожата.КолЕйджинг Флекс и ГоуПодобрява ставната подвижност, гъвкав..
58.85 лв.
Производител: FDB Laboratorios
Collaging Flex&Go / КОЛЕЙДЖИНГ ФЛЕКС и ГОУ - ванилияBioactive Collagen Peptides® от VERISOL®, FORTIGEL®, PROTESOL® DПродуктът е предназначен за поддържане на нормалното състояние, както на ставите, така и на кожата.КолЕйджинг Флекс и ГоуПодобрява ставната подвижност, гъ..
58.85 лв.
КУРКУ Балансе - 30 caps. КУРКУ Балансе - 30 caps.
Ново -30 %
Производител: FDB Laboratorios
Curcu Balance / Курку Баланс е хранителна добавка с CurQfen®, концентрат от Куркума с висока абсорбция. Благоприятства мускулни и ставни болки. 100% натурален продукт на базата на Куркума и Сминдух с висока бионаличност. CurQfen® е концентрат от микрокапсулирана куркума в сминдух (технологи..
86.80 лв. 124.80 лв.
Производител: FDB Laboratorios
LIPO-BALANCE Plus / ЛИПО-БАЛАНС ПлюсSinetrol® Xpur, Гарсиния Камбоджа, Холин битартарат, Черен пипер и Хром Намалява натрупването на мазнини и чувството за апетит.lipobalance plus е хранителна добавка, формулирана на базата на sinetrol® xpur, garciniaкамбогия, холин битартрат, черен пипер и хром,..
65.10 лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)